Vi har avl og opdræt af nordlandshest/lyngshest.  Farmen huser også flere shetlændere. Jeg er født i Nord- Norge og er vokset op i det område, som denne race stammer fra.   Nu arbejder jeg som sygeplejerske og har mine heste som "afslappende" hobby.  

Mit mål for avlen her i DK - er at forsøge at avle så racetypiske, sunde og salgbare dyr som mulig.  Jeg lægger vægt på dyrevelfærd,  håndtering fra første dag, samt omgang og træning med hesten på dennes præmisser.

Vi arbejder daglig på at kunne levere gode brugsheste, der kan bruges til forskellige discipliner inden ridning og kørsel.

Mit navn er Celina, og jeg er hjælpetræner/rytter for  Stall Voje.  Min baggrund med heste går tilbage til dengang jeg startede til ridning som 9 årig, hvor jeg stort set har haft heste i hænderne lige siden. Efter ca. 4 år på rideskole fik jeg part på en privathest, en vallak, ejet af hende der blev min faste underviser i adskillige år. Han var en meget speciel hest, som fik mine øjne op for betydningen af, at kunne forstå heste som enkelte individer, og håndtere dem på deres præmisser.

Jeg fik senere hen min første hest i 2009 - en dejlig all-round oldenborg hoppe, som jeg virkelig fik en masse ride erfaring på. Både indenfor dressur, spring, og terræn.

I dag er jeg ejer af en ung hoppe fra 2014, som selv er født og opvokset under Viking-horses’ vinger. Ejerskabet af en unghest, har gjort jordarbejde til en stor passion for mig, og jeg arbejder ud fra principperne i naturlig hesteadfærd, Liberty og Parelli.